Als u gebruik maakt van ChefMaison accepteert u het plaatsen van cookies die wij louter gebruiken voor analytische doeleinden. Lees hier meer over ons gebruik van cookies.

Persoonlijke leads

Wij geven chefs een podium om hun magie aan gasten door te geven. Wij geven u de mogelijkheid direct met de klant in contact te komen en een menu op maat te maken. Wij zijn er voor support, maar absoluut niet als tussenpersoon.

Automatische betalingen

Wij weten dat de kracht van chefs de culinaire ervaring is, en niet administratie. Die willen wij wegnemen voor jullie! Ons platform zorgt voor de betalingen van klanten.

Onze community

Of u nou net begint als private chef of juist al veel ervaring heeft, onze community stelt u in staat samen partijen op te pakken of om verzoeken door te geven.

Klinkt goed, begin! Login

Aanmelden bij ChefMaison

I am passionate about

Vaak gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Gebruik de chat functie rechtsonder om ons een vraag te stellen of email ons op team@chefmaison.com

Het is helemaal gratis om een profiel aan te maken! Wij rekenen u alleen voor een betaald evenement. Onze commissie bedraagt 15%. Zodra u bent aangemeld en onboarded, maakt u deel uit van ChefMaison's wereldwijde chef community! U kunt zich aanmelden - https://chefmaison.com/en/become-a-chef/

ChefMaison is een platform ontworpen voor gasten om chef-koks te boeken voor privé-evenementen om unieke diner ervaringen te creëren. Als chef zul je in staat zijn om meer te verdienen en te doen waar je van houdt - koken! Je krijgt persoonlijke leads, kunt direct communiceren met de gast, automatische betalingen, en u wordt onderdeel van onze fantastische community van chefs!

De totale prijs van de reservering omvat de bereiding van het menu, de ingrediënten, de schoonmaak en het vervoer (zie - Wat als de plaats van het evenement te ver weg is?).

Onze annuleringsvoorwaarden voor onze gasten is een volledige terugbetaling als het verzoek wordt geannuleerd tot 7 dagen voor de datum van het evenement. Als de gast na 7 dagen voor het evenement annuleert, ontvangt u 50% van de bevestigde boekingsprijs. Annuleringen door de chef moeten tot een minimum worden beperkt. We begrijpen dat noodgevallen en redenen buiten uw controle gebeuren. Annuleringen zullen worden weerspiegeld in ons ranking systeem op ons platform. Zodra u annuleert, zal uw boeking worden doorgegeven aan een andere chef waarbij het menu en de prijs hetzelfde zullen zijn.

Zodra u een verzoek ontvangt, is het het beste om zo snel mogelijk terug te communiceren naar de gast. Hoe sneller u reageert op een verzoek, hoe hoger uw ranking zal zijn in ons systeem. Uw profiel zal hoger worden weergegeven op ons platform.

Je kunt een verzoek van een gast weigeren door op de onbeschikbaar/niet geïnteresseerd (geel) knop te klikken in de hub/chat tab van je profiel. Hiermee wijs je het verzoek af en stuur je het verzoek naar de rest van de chef-community.

Wanneer uw profiel is aangemaakt, stelt u uw eigen radius in voor de verste afstand die u bereid bent te reizen. Chef-profielen zullen alleen worden getoond aan gasten die de evenementen locatie hebben ingesteld binnen uw reisafstand radius. Chefs kunnen ook een extra reiskostenvergoeding per/km bedrag toevoegen voor evenementen die zich buiten hun reisradius bevinden. U kunt uw radius op elk gewenst moment wijzigen.

Alle koks kunnen werken op elk evenement waar ze zich goed bij voelen. Van grote bruiloften tot cocktailparty's, elke ervaring is uniek. Je kunt creatief zijn met het evenement en manieren bespreken om hun evenement onvergetelijk te maken! Kijk op de Experiences pagina op onze website om inspiratie op te doen!

Er zijn veel manieren om een uniek profiel te maken. We vragen al onze chefs om een professionele foto in een koksmantel in te sturen die hun profielfoto wordt. Ook vragen we chefs om foto's in te sturen die hun gerechten laten zien, en we moedigen voorbeeldmenu's aan. Bovendien, hoe meer evenementen je doet, hoe belangrijker recensies worden en op je profiel komen te staan. Binnenkort zullen chefs in staat zijn om hun profiel te individualiseren, in staat zijn om een persoonlijke video te uploaden, foto's bij te werken, menu's te veranderen, kleuren en nog veel meer!

Geweldig! Zodra een aanvraag is ingediend, ziet u de aanvraag in uw chat in de app en website. Het ChefMaison support team zal er ook voor zorgen dat u het verzoek dat is ingediend heeft ontvangen. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk op de aanvraag reageert. Dit zal ervoor zorgen dat u in aanmerking komt voor het evenement van de gast en dat uw profiel hoog gerangschikt wordt op ons platform. Je kunt direct beginnen met communiceren met de gast. Wat voor soort evenement is het? Je kunt voorbeeldmenu's en foto's sturen en suggesties geven om een speciaal evenement te creëren. Zodra u de datum, locatie, aantal gasten, menu, dieet voorkeuren en prijzen heeft bevestigd, stuurt u een boekingsbevestiging zodat de gast kan betalen voor het evenement. Nu bent u er helemaal klaar voor! Zorg er ook voor dat u de gast laat weten hoe laat u aankomt, wat u meeneemt en welke koelkast ruimte u nodig heeft.

Wanneer de communicatie via ons platform verloopt, zijn zowel u als de gast verzekerd. Neem contact op met team@chefmaison.com als u nog vragen heeft.

Zie - Wat moet ik doen nadat ik een boeking heb ontvangen?

We begrijpen dat evenementen op het laatste moment kunnen veranderen. Als er iets is dat niet kan worden gewijzigd of aangepast, neem dan contact op met team@chefmaison.com en wij zullen u helpen met de last-minute aanpassingen zodat u en de gast een onvergetelijk evenement zullen beleven.

Speciale menu's en specifieke dieetwensen kunnen worden verwacht en het is de verantwoordelijkheid van de chef om menu's voor te stellen die aan de wensen van de gasten voldoen. Je krijgt de kans om elke gast te verbazen met elk verzoek, van voorbeeldmenu's tot je prachtige foto's van eten. Als chef-kok voor een privé-evenement zul je veel plezier beleven aan het creëren van die op maat gemaakte menu's! Allergieën en dieetbeperkingen zijn erg belangrijk. Vraag de gast naar eventuele allergieën en dieetbeperkingen voor het evenement.

Chefs worden uiterlijk 3 dagen na het evenement betaald. Als u uw betaling niet binnen 3 dagen ontvangt, neem dan contact met ons op via team@chefmaison.com U kunt bevestigde betalingstransacties zien op uw profiel in het tabblad Boekingen.

Communiceer met de gast hoeveel tijd je nodig hebt om je voor te bereiden voor de aanvangstijd van het evenement. Bevestig met de gast wanneer u wilt arriveren. Normaal gesproken moeten chef-koks 1 tot 1,5 uur voor de starttijd van het evenement aanwezig zijn om vertrouwd te raken met de keuken en hun spullen klaar te zetten.

Er wordt van u verwacht dat u uw koksmes en al het materiaal dat u nodig heeft om het evenement voor te bereiden, meebrengt. U bevestigt met de gast hoe zijn keuken is ingericht en welke spullen beschikbaar zijn.

Zodra het evenement is afgelopen, is het uw plicht om de ruimte die werd gebruikt (bv. de keuken) op te ruimen tot de staat waarin het was voordat u er was. Wees netjes bij het opruimen, want dit kan de beoordelingen van de gasten beïnvloeden. Maak bijvoorbeeld alle apparatuur die u zelf heeft gebruikt schoon en plaats de apparatuur dienovereenkomstig terug. Veeg de oppervlakken schoon en vergeet niets wat door u is meegebracht. Aandacht voor detail!

U kunt een serveerster, teamlid(s), bediende(n) enz. meebrengen. Zorg ervoor dat dit wordt gecommuniceerd met de gast. Als de gast vraagt om een serveerster, server of barman, kunt u bij de gast aangeven dat u in staat bent om dit te regelen.

Vraag de gast wat hij met de extra/overgebleven ingrediënten wil doen. Als de gast de extra ingrediënten niet wil, neem de ingrediënten dan mee terug.

Het is jouw taak om het specifieke materiaal te vinden dat nodig is voor het evenement. De keuken van de gast heeft misschien specifieke apparatuur die kan worden gebruikt - communiceer met de gast en vraag het voor het evenement en zorg ervoor dat je alle benodigde apparatuur/materiaal meeneemt. Als deel van onze chef-community kun je in de community vragen of andere chefs materiaal hebben dat je nodig hebt.

De tafel(s) voor het evenement wordt (worden) gewoonlijk door de gast gedekt. U kunt aanbieden om de tafel en eventuele extra's zoals versieringen en bloemstukken samen met de gast op te zetten.

De dress code voor ChefMaison evenementen is om professionele kleding te dragen. Als u in het bezit bent van een koksjasje is dat geschikt. Zorg ervoor dat alle kleding professioneel en schoon is.

Houd alle benodigdheden voor de gast bij, van de lijst met ingrediënten tot de apparatuur die u moet meebrengen. U kunt uw eigen checklist gebruiken, of de checklist van ChefMaison. Controleer alles dubbel en wees attent op de wensen van de gasten.

Als u een beoordeling ontvangt, zal de beoordeling worden getoond of uw profiel. Om de normen bij ChefMaison hoog te houden, kunnen chefs die meerdere slechte beoordelingen ontvangen van het platform worden gehaald.

Indien u moet parkeren, dient u dat te doen op een plaats dicht bij de plaats van het evenement. Voor het gemak kunt u uw uitrusting en alle nodige spullen eerst op locatie uitladen. Laat de gast weten hoe lang uw voertuig ter plaatse zal blijven en waar u het beste kunt parkeren als alles is uitgeladen. De gast is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van uw voertuig.

De meeste koks zullen de meeste voorbereidingen voor het evenement doen. Voor de voorbereidingen die op de dag van het evenement moeten worden gedaan, spreekt u met de gast af hoe laat hij of zij aankomt, voor de aanvangstijd. Bevestig met de gast de tijd die nodig zal zijn voor de voorbereidingen. Gasten vinden het echt leuk om te zien dat je naar de plaatselijke leveranciers gaat, maak ze deelgenoot van de ervaring en stuur ze video's van je voorbereidingen!

Voel je vrij om ons te taggen waar we altijd willen samen te werken met onze chef gemeenschap! Laten we private dining samen tot een succes maken!

Chef worden? Bel Casper op +31615422885