Perry

Results
french
klassiek
Perry's picture
Perry's picture
Perry's picture
Perry's picture
Perry's picture
Preparation
Perry will arrive 1 hour in advance of your event
Extras
Special tableware, rings that need to be hidden. Anything goes.
Clean
Your kitchen will be left cleaner than it was when Perry arrived.

About Perry

Perry staat voor eerlijk en puur eten. Ik gebruik uitsluitend de beste producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen. Mijn menu's zijn altijd seizoensgebonden. Zo staat er bijvoorbeeld in de herfst ree met eekhoorntjesbrood en bietjes op het menu en in de lente lam met asperges en tuinbonen. Dus met mooie producten maak ik pure gerechten, wat je ziet is wat je krijgt.

Verder is het mijn intentie om voor een avond alle zorgen weg te nemen en u te laten genieten van heerlijke gerechten met mooie wijnen en natuurlijk een vakkundige service. Ik zorg voor een mooi gedekte tafel, u hoeft niet bang te zijn voor een tekort aan borden, glazen of bestek want alles kan meegenomen worden. Maar wilt u eindelijk eens uw eigen mooie servies gebruiken dan is dit daar een mooie gelegenheid voor. Naderhand laat ik de keuken mooi schoon en opgeruimd achter.

Impressions

Perry's picture
Perry's picture
Perry's picture
Perry's picture

Things you should know

Health and Safety
  • Hygiene certificate
  • Allergy certificate
  • Insured when using the platform
  • Professional Chef
Cancellation Policy
Free cancellation for 7 days before the event. Review the Hostโ€™s full cancellation policy which applies even if you cancel for illness or disruptions caused by COVID-19.

Other chefs like Perry