Chef Martin

Results
Heerenveen, The Netherlands ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
classic
french
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Preparation
Chef Martin will arrive 1 hour in advance of your event
Extras
Special tableware, rings that need to be hidden. Anything goes.
Clean
Your kitchen will be left cleaner than it was when Chef Martin arrived.

About Chef Martin

Een culinaire belevenis waarbij wij u volledig ontzorgen.

 

Chef Martin Veenstra is al van jongs af aan bezig in de keuken. Na zijn middelbare school ging hij voor een koksopleiding naar Friesland. De meest leerzame werkervaringen deden zich voor bij onder andere Lucas Rive in Hoorn* en Boury in Roeselare Belgiรซ**. Hij heeft zijn passie voor koken de laatste jaren geuit als chef van een met een Bib Gourmand bekroond restaurant. Na een leerzame periode is het tijd om het roer om te gooien en mensen thuis een unieke avond te bezorgen.

 

Maรฎtre Eva Stoffels deelt haar passie voor eten met Martin maar nog meer haar liefde voor wijn. Twee jaar geleden heeft ze haar studie aan de Hoge Hotelschool Stenden afgerond en heeft haar ervaring in veel verschillende bedrijven opgedaan. Als assistent sommelier van By Lutte in de Johan Cruijff Arena Amsterdam heeft ze de afgelopen jaren veel kennis over wijn โ€“ spijs combinaties opgedaan.

 

Martin en Eva combineren hun passie voor eten, wijn en gastvrijheid en maken hiermee een bijzondere avond bij u thuis. Zij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor de aankleding, bijpassende wijnen en uiteraard de meest verrassende gerechten! Het enige wat u nog hoeft te doen zijn de gasten uit te nodigen.

 

U kunt kiezen voor een 4-, 5-, of 6-gangen menu met amuse en brood. Bij de gerechten worden bijpassende wijnen geschonken. Liever geen alcohol? Er is ook een alcoholvrij arrangement te boeken.

 

Wij kijken uit naar een gezellige avond en zijn ten alle tijden bereid om een menu op maat en naar uw wensen uit te werken!

Impressions

Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture

Things you should know

Health and Safety
  • Hygiene certificate
  • Allergy certificate
  • Insured when using the platform
  • Professional Chef
Cancellation Policy
Free cancellation for 7 days before the event. Review the Hostโ€™s full cancellation policy which applies even if you cancel for illness or disruptions caused by COVID-19.

Home made products by Chef Martin

Our chefs can sell mealboxes, dinner boxes, and other specialities, such as pasta or sauces
Chef Martin does not sell any products yet.

Other chefs like Chef Martin