What is private dining

What is private dining
20.000+
Happy guests
That's a lot of unique culinary experiences
100+
Chefs at ChefMaison
Discover who's the perfect fit for your event
4.9
Average rating
Our guests are raving about their experience with ChefMaison

Wat is private dining


Een diner met een besloten gezelschap wordt ook wel private dining genoemd. Dit betekent dat jij en jouw gezelschap thuis of ergens anders een eigen ruimte hebben. Private dining is een diner alleen met jouw eigen gasten. Bij het boeken van een private dining heb je de mogelijkheid om alles tot in detail te regelen met een kok aan huis. Je wordt door de chef en eventuele bediening volledig in de watten gelegd en na het diner wordt jouw keuken spic en span achtergelaten. Op ChefMaison vind je een breed aanbod van privé chefs. Private dining is een geweldige culinaire ervaring die niet te vergelijken is met het uit eten gaan in een restaurant. 



Kijkje in de keuken bij Private dining


Bij private dining heb je de mogelijkheid om mee te kijken met een professionele kok aan huis. Je komt nergens zo dicht bij het geheime recept als bij een private dining. Het leuke is dan ook dat je echt een kijkje in de keuken krijgt, bij ChefMaison kom je direct in contact met Chefs van over de hele wereld. Waar je ook bent, via ChefMaison kom je direct in contact met een lokale professionele privé chef. 



Maak een menu op maat met jouw chef



Private dining kan eigenlijk iedereen wel eens doen. Het leuke van private dining is dat je helemaal jouw eigen menu kan samenstellen met de chef. Zo kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën. En als je een lievelingstoetje hebt kan je vragen of de chef deze voor je maakt! 

De chefs doen inkopen bij lokale leveranciers en staan voor hoge kwaliteit, wat de avond echt tot een ware culinaire experience maakt. Kijk hier met welke kok aan huis jij een private dining wilt organiseren.



Wat kun je verwachten bij private dining


De chef stemt het menu en je speciale wensen via de chat persoonlijk met je af. Servies, bestek en servetten worden meegenomen. Overig servies, glaswerk en tafelaankleding kan nog extra besproken worden met de chef

  • Persoonlijke menu afstemming met de chef

  • +- 1,5 uur van te voren is de chef aanwezig

  • Glaswerk, servies en servetten

  • De chef laat de keuken schoon achter


Wat kost een private dining?


Private dining is maatwerk waarmee rekening gehouden kan worden met elke soort wens en behoeften. Wat voor soort producten en de groepsgrootte bepalen de uiteindelijke prijs. Private dining kan al vanaf 65 euro per persoon. En je kan het zo gek maken als je dat wilt.

Via de chat kom je direct in contact met de chefs en kan je een menu op maat maken. Hier kunnen chefs al wel snel een richtprijs geven.Uiteindelijk stemmen jullie samen de wensen af voor de private dining.



An image fitting the blog
Chef Wilco van den BaarChef Teun de VriesChef Ilse de WitteChef Terenzio IgnoniChef Charlotte HansenChef Pim Bende

Find a private chef

The perfect private chef, caterer or home cook for your dining experience