Chef Martin

Résultats
Heerenveen, Pays Bas 🇳🇱
classique
francais
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Préparation
Chef Martin arrivera 1 heure avant votre événement
Extras
Vaisselle spéciale, bagues qu'il faut cacher. Tout est possible
Nettoyer
Votre cuisine sera plus propre qu'elle ne l'était lorsque Chef Martin est arrivé

À propos de Chef Martin

Een culinaire belevenis waarbij wij u volledig ontzorgen.

 

Chef Martin Veenstra is al van jongs af aan bezig in de keuken. Na zijn middelbare school ging hij voor een koksopleiding naar Friesland. De meest leerzame werkervaringen deden zich voor bij onder andere Lucas Rive in Hoorn* en Boury in Roeselare België**. Hij heeft zijn passie voor koken de laatste jaren geuit als chef van een met een Bib Gourmand bekroond restaurant. Na een leerzame periode is het tijd om het roer om te gooien en mensen thuis een unieke avond te bezorgen.

 

Maître Eva Stoffels deelt haar passie voor eten met Martin maar nog meer haar liefde voor wijn. Twee jaar geleden heeft ze haar studie aan de Hoge Hotelschool Stenden afgerond en heeft haar ervaring in veel verschillende bedrijven opgedaan. Als assistent sommelier van By Lutte in de Johan Cruijff Arena Amsterdam heeft ze de afgelopen jaren veel kennis over wijn – spijs combinaties opgedaan.

 

Martin en Eva combineren hun passie voor eten, wijn en gastvrijheid en maken hiermee een bijzondere avond bij u thuis. Zij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor de aankleding, bijpassende wijnen en uiteraard de meest verrassende gerechten! Het enige wat u nog hoeft te doen zijn de gasten uit te nodigen.

 

U kunt kiezen voor een 4-, 5-, of 6-gangen menu met amuse en brood. Bij de gerechten worden bijpassende wijnen geschonken. Liever geen alcohol? Er is ook een alcoholvrij arrangement te boeken.

 

Wij kijken uit naar een gezellige avond en zijn ten alle tijden bereid om een menu op maat en naar uw wensen uit te werken!

Impressions

Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture
Chef Martin's picture

Ce que vous devez savoir

Santé et sécurité
  • Certificat d'hygiène
  • Certificat d'allergie
  • Assuré lors de l'utilisation de la plateforme
  • Chef professionnel
Conditions d'annulation
Annulation gratuite pendant 7 jours avant l'événement. Consultez la politique d'annulation complète de l'hôte qui s'applique même si vous annulez pour cause de maladie ou de perturbations causées par le COVID-19

Produits faits maison par Chef Martin

Nos chefs peuvent vendre des boîtes repas, des boîtes dîner, et d'autres spécialités, telles que des pâtes ou des sauces
Chef Martin ne vend pas encore de produits.

D'autres chefs comme Chef Martin