Als u gebruik maakt van ChefMaison accepteert u het plaatsen van cookies die wij louter gebruiken voor analytische doeleinden. Lees hier meer over ons gebruik van cookies.

Neem een chef mee op vakantie!

Onze chefs kunnen ook in het buitenland een onvergetelijke private dining experience verzorgen.

Chefs voor op vakantie

Onze chefs vliegen of varen met u mee!

Hoe werkt het?

Zo eenvoudig is het om een private chef te boeken

Stap 1

Rondkijken

Leuk dat je komt rondkijken! Om eenvoudig en snel de juiste chef te vinden kan je onze zoekmachine gebruiken. Je kan filteren op type keuken, prijs, locatie en beschikbaarheid. Als je een passende private chef of thuiskok hebt gevonden kun je de Chef bewaren in je favorieten.

Stap 2

Chat met Chef

Heeft u allergieën of dieetwensen? Heeft u speciale wensen die u graag met de Chef wilt overleggen? Via ChefMaison is het mogelijk om via een chat met de Chef de details te regelen, met notificaties via WhatsApp. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig samen met uw Chef het diner op maat maken.

Stap 3

Reservering bevestigen

Als u alle details heeft besproken met de chef, krijgt u een bevestiging via de chat en WhatsApp toegestuurd. Hier vindt u het op maat gemaakte menu en alle informatie omtrent uw diner. U kunt uw reservering altijd nog 7 dagen van te voren annuleren of wijzigen, meer info vindt u hier

Stap 4

Eet smakelijk!

Je boeking is bevestigd. Wil je tips of advies, of heb je een vraag die je nog te binnen schiet? Neem dan via de app contact op met je Chef. Als je ergens anders hulp bij nodig hebt, kun je ook altijd contact opnemen met ChefMaison.

Meer details nodig?

Heeft u vragen over de vakantiedienst van ChefMaison? Boek een afspraak met Casper