Chef Phi-yen Phan

5
Results
vietnamees
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Preparation
Chef Phi-yen Phan will arrive 1 hour in advance of your event
Extras
Special tableware, rings that need to be hidden. Anything goes.
Clean
Your kitchen will be left cleaner than it was when Chef Phi-yen Phan arrived.

About Chef Phi-yen Phan

Xin chao!

 

Ik ben Phi-Yen Phan, geboren in het Brabantse Oss, maar ondertussen woon ik al aardig wat jaren in het mooie Utrecht!

 

Ik werk momenteel (nog)full-time als grafisch vormgever/illustrator. Hoewel ik van mijn vak houd, vind ik het ook geweldig om uren of wel dagen in de keuken te staan. Uiteindelijk zou ik mijn liefde voor eten graag willen combineren met mijn passie voor vormgeving.

 

Mijn achtergrond is Vietnamees en ik hou er daarom ook erg van om Vietnamees eten voor te bereiden. Elke keer als ik bij mijn ouders op bezoek ga, word ik ontvangen in een warm bad van heerlijke geuren, een tafel vol met lekker eten en natuurlijk heel veel liefde. In Vietnam is eten is de manier om te laten dat je om iemand geeft. Ik zou graag de warmte, liefde en openheid willen meenemen naar jouw eettafel.

 

Verwacht een avond vol met heerlijke authentieke fingerfood gerechten, waarbij je onder anderen ook gaat leren hoe je je eigen goi cuon(spring rolls)kunt rollen. Geen vast gangen menu, maar een feestmaal waarbij er continu eten op tafel staat!

 

Bij Vietnamees eten hoort normaal gesproken een lekker koud biertje, maar je kunt ook genieten van een selectie van heerlijke wijnen die perfect bij het eten past!

 

Ontdek samen met mij authentiek Vietnamees eten! Stuur me een berichtje en dan kunnen we kijken naar uw wensen en voorkeuren!

 

Hoe kan een avond eruit zien?

 

Ik kom een 1 uur van tevoren alles voorbereiden en klaarzetten. Je hoeft nergens aan te denken. Ik neem de glazen, servies, bestek, pannen en overige keukenmaterialen mee.

 

Het is mogelijk om de avond aan te vullen met wijnen die speciaal geselecteerd zijn voor het eten, maar het is ook uiteraard mogelijk om koude Vietnamese biertjes op tafel te krijgen.

 

Aan het begin van de avond beginnen we met een soep, om je smaakpapillen op gang te brengen. Vervolgens leg ik alles op tafel zodat je kan beginnen met het rollen van spring rolls. Vooraf zal ik een kleine uitleg geven wat alles is en daarna kan je aan de slag. Ondertussen bereid ik kleine hapjes voor die tijdens het rollen van de spring rolls genuttigd kunnen worden.

 

Aan het eind van de avond ruim ik alles op en eindigen we met een lekker dessert en een traditionele Vietnamese koffie.

 

Het maximaal aantal couverts voor mijn dienst is 10 i.v.m. het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Impressions

Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture
Chef Phi-yen Phan's picture

5 (3 reviews)

Things you should know

Health and Safety
  • Hygiene certificate
  • Allergy certificate
  • Insured when using the platform
  • Professional Chef
Cancellation Policy
Free cancellation for 7 days before the event. Review the Host’s full cancellation policy which applies even if you cancel for illness or disruptions caused by COVID-19.

Other chefs like Chef Phi-yen Phan