Costs of a cook at home

Hoeveel kost een kok aan huis Bij ChefMaison overleg je samen met de kok aan huis jouw eigen menu en de bijbehorende kosten. Wat ons betreft is dat het allerleukste aan het boeken van een kok aan huis, dat je helemaal je eigen menukaart maakt. In samenspraak met de chef kan jij kiezen voor een vegetarisch menu, vis- of vleesmenu of misschien juist een combinatiemenu. Door de oneindige mogelijkheid aan diverse gerechten is het niet mogelijk om de kosten te vatten in een standaard prijs. Bij ChefMaison variëren de prijzen van €50,-  tot en met  €300,- per persoon. De prijs is afhankelijk van de gerechten, groepsgrootte en het niveau van de kok aan huis.


Bij ChefMaison kun je op basis van je wensen heel eenvoudig de chefs filteren. En zo is er altijd wel een chef die goed bij je past. Mocht je het lastig vinden om een chef te kiezen? Geen probleem! Via een algemene aanvraag kom je direct met meerdere chefs in contact en kies jij de chef die het beste bij de wensen past!Geen zorgen, alles wordt verzorgd door de kok aan huisEen heerlijk voordeel van een kok aan huis is, is dat jij je volledig kan richten op je gasten en niet achterblijft met afwas. De kok maakt namelijk na het diner altijd de keuken schoon! En hoe heerlijk is het dat je tijdens het diner gewoon aan tafel kan blijven zitten en weg kan blijven uit de keuken. De chef neemt eigen potten en pannen mee en in overleg ook servies, glazen en tafelaankleding. De chefs doen er alles aan om voor jou en je gezelschap een geweldige culinaire ervaring te verzorgen.

Geniet van Chefmaison en de heerlijke ervaringen die het met zich meebrengt.Een kok aan huis boeken doe je zo:


Stap 1: Rondkijken


Leuk dat je komt rondkijken! Om eenvoudig en snel de juiste chef te vinden kan je onze zoekmachine gebruiken. Je kan filteren op type keuken, prijs, locatie en beschikbaarheid. Als je een passende kok aan huis of thuiskok hebt gevonden kun je de Chef bewaren in je favorieten.Stap 2: Chat met de chefHeeft u allergieën of dieetwensen? Heeft u speciale wensen die u graag met de kok wilt overleggen? Via ChefMaison is het mogelijk om via een chat met de kok de details te regelen, met notificaties via WhatsApp. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig samen met uw kok het diner op maat maken.Stap 3 Reservering bevestigen Als u alle details heeft besproken met de chef, krijgt u een bevestiging via de chat en WhatsApp toegestuurd. Hier vindt u het op maat gemaakte menu en alle informatie omtrent uw diner. U kunt uw reservering altijd nog 7 dagen van te voren annuleren of wijzigen, meer info vindt u hierStap 4: Eet Smakelijk!Je boeking is bevestigd. Wil je tips of advies, of heb je een vraag die je nog te binnen schiet? Neem dan via de app contact op met je Chef. Als je ergens anders hulp bij nodig hebt, kun je ook altijd contact opnemen met ChefMaison.