Chefs on Holidays

Spice up your holidays
20.000+
Happy guests
That's a lot of unique culinary experiences
100+
Chefs at ChefMaison
Discover who's the perfect fit for your event
4.9
Average rating
Our guests are raving about their experience with ChefMaison

Neem een lokale chef mee naar je vakantiehuis!


Yes, je hebt vakantie! Je kan je werk even laten liggen en hoeft nergens meer aan te denken behalve aan ontspannen. De administratie kan wel even wachten, want het is nu tijd om te genieten! ChefMaison heeft een speciale service om je tijdens je vakantie helemaal of gedeeltelijk te ontzorgen op culinair vlak. Vakantie chefs! Wist je dat je bij ChefMaison in contact kan komen met lokale chefs overal te wereld? Hoe leuk is dat!


Vakantie chefs zijn er om jou tijdens de vakantie geheel of gedeeltelijk te ontzorgen. Je kan er voor kiezen om een vakantie chef de gehele vakantie of gedeeltelijk mee te nemen. Als je de chef graag mee neemt op vakantie, gaat hij met het afgesproken budget overdag op zoek naar de lekkerste lokale leveranciers en traiteurs. Bij ChefMaison wordt in de wereldwijde community van private chefs, onderling tips uitgewisseld om ervoor te zorgen dat jij de beste  en verste producten op je bord krijgt. Hoe gaaf is dat! Tijdens een dag zwemmen in de zee of een culturele wandeling is de chef druk bezig met het bereiden van jullie late lunch en/ of heerlijk diner. Door een lokale chef met je mee te laten gaan op vakantie ontdek je lokale culinaire producten en gerechten. Chefs zijn trots op hun keuken en cultuur en vinden het dan ook maar al te leuk om je tijdens het diner hier meer over te vertellen. Je kan ze alles vragen en kan zelfs met ze meekijken in de keuken tijdens het bereiden van een vers gevangen vis! De lokale chef is er om boodschappen te doen, je te verrassen met de heerlijkste gerechten en ervoor te zorgen dat je niet met een overgebleven afwas zit. Wil je een avond heerlijk uit eten met het gezin? Vraag de chef om lokale tips, hij weet namelijk precies bij welke lokale restaurants je moet zijn voor het beste eten. Kijk hier voor welke vakantie chef bij jou past!



Private dining in je vakantiehuis 



Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om tijdens de vakantie je één avond helemaal te laten verwennen, door een kok aan huis naar je vakantiehuisje te laten komen! Via de chat van ChefMaison kan je direct met de chef al je wensen doorspreken, zo kan de chef rekening houden met bepaalde dieetwensen of allergieën. Het is naast dat het een fantastische culinaire ervaring is, ook heerlijk dat een chef uitgebreid boodschappen doet, een fantastisch diner op tafel tovert en daarna ook nog je keuken spic en span achter laat. Een kok aan huis van ChefMaison biedt je een culinair vakantiegevoel! Bij ChefMaison vind je een breed aanbod van chefs met allerlei verschillende achtergronden en specialiteiten. Check het overzicht van chefs!

book a holiday chef
Chef Valentin NeraudeauChef Patricia RicherChef Emmanuel MartinChef Laurent CoutanticChef Maylis CharoyChef Gérard Dehaye

Find a private chef

The perfect private chef, caterer or home cook for your dining experience